Vibrerende ophold - vælg selv dato :)

Tomater i solen.jpg

Vi arbejder med tanker, kost og mad på energi plan.

De fleste af os lærer tidligt i livet, at vi har ringe indflydelse på vores helbred. 

Vi lærer, at vi ikke har kontrol over sygdom og dysfunktion. Vi lærer at gå til lægen, gøre hvad vi får besked på og opgive vores medfødte evne til at skabe en fysisk og åndelig sund krop.

Vi programmeres på en måde til at være ofre hele vores liv, men som mennesker er vi ikke ofre for vores miljø eller ofre for omstændigheder. Vi har handlefrihed og indflydelse på vores eget niveau af tilfredshed og sundhed - og det er altså ret spændende, hvis du lige stopper op en gang og tænker over det.

Vi ved, at dette i vid udstrækning er sandt på grund af banebrydende ny forskning hos førende stamcellebiologer, der bygger bro over de ofte modstridende verdener inden for videnskab og ånd.

Disse nye opdagelser strider mod den etablerede videnskabelige opfattelse af, at livet styres af generne, og de danner bl.a. grundlaget for et af nutidens mest revolutionerende nye områder: epigenetik

Hvad siger moderne videnskab om den verden, vi lever i:

Alt er lavet af energi

Alt vibrerer

Hidtil har man ment, at alt var mekanisk, og relaterede til hinanden ved at følge bestemte love, de fysiske universelle love.

Nu fortæller kvantefysik os, at de mindste partikler ikke er materielle, men er konstrueret af energi . Ifølge Albert Einstein er energi = stof. Så vi er alle lavet af energi, og alt omkring os er energi. Og vi interagerer med det.

Alt vibrerer

I kemien lærer vi nu ikke kun, hvor tungt et kemisk element er, og hvilke egenskaber det har, men vi finder den bølgelængde det har, og at det har en vibrationsfrekvens. Hvert stof i det periodiske system har en vibrationsfrekvens.

Når noget vibrerer, skaber det bølger som krusninger i en vandpyt. De interagerer altid med hinanden.

Så alt er lavet af energi, derfor er vi også. Alt vibrerer med en bestemt frekvens, derfor gør vi det også.

Epigenetik er undersøgelsen af ​​de cellulære og fysiologiske træk, der tænder og slukker for vores gener og definerer, hvordan vores celler rent faktisk læser disse gener. Det ydre lag af vores celler fungerer som organiske computerchips, der fungerer som cellehjernen. Det miljø, cellen befinder sig i, påvirker derefter direkte, hvordan cellen fungerer, og vi kan påvirke dette miljø gennem vores livsstil, tanker og overbevisninger.

Vores fødevarers vibrationsfrekvens påvirker os, da alt - også den mad vi spiser - er energi. Men hvilke fødevarer giver dig god livskraftenergi og hvilke gør ikke?  

Vores tankers vibrationsfrekvens påvirker os, da alt er energi. Hvilke tankesæt hæver din frekvens? og hvilke gør ikke?

Det er cellulærbiologi ved hjælp af kvantefysik. Og det er i høj grad intuition, skaberevne og de rene, gode kærlige intentioner, der kan ændre dit liv og din fysiske og åndelige sundhed.

Du kan tage din evne til selv, at forme dit helbred og dit liv tilbage.

 

Bestil et Vibrerende ophold på Alsbrogaard Bed & Breakfast med fuld pension, samtale, vejledning og workshop.

2 overnatninger

2 x aftensmad

2 x morgenmad

1 x frokost

Undervisning, samtale og madworkshop

Kr. 2.495,- pr. person

Vil du vide mere - så skriv til os her

Bestil her knap.jpg